Laurus skinanti lietuvė demonstruoja ir nuogą užpakaliuką

Norvegijoje gyvenanti 30 metų Gerda Makūnaitė savo gerbėjus "Facebook" socialinėje paskyroje džiugina įspūdingomis nuotraukomis. Kūno rengybos rungtyje sportuojanti vilnietė nevengia viešinti ir pikantiškų nuotraukų.

"Oooo!" "Gerda, tu – super!", "Tobulas užpakaliukas", "Koks kūnas!", "Nuostabu" – tarsi iš gausybės rago pilasi komplimentai Gerdai.

Dėl ekonominio sunkmečio Lietuvoje emigravusi į Šiaurės Norvegiją, po to – į Estfoldą, o dabar Sarpsborgo mieste gyvenanti 30 metų G.Makūnaitė tik 2014-aisiais debiutavo kūno rengybos varžybose ir savo kategorijoje laimėjo antrą vietą, po to – penktą "Oslo Grand Prix", antrą "Loaded Cup 2". Šiemet – pirmą vietą "Sandefjord Open" savo ir absoliučioje kategorijoje ir ketvirtą – "Oslo Grand Prix" varžybose.

Pradėjusi sportuoti savo malonumui, ji jau negalėjo sustoti ir greitai nusprendė rengtis varžyboms, domėtis mityba.

Dabar dėl puikių sportinių rezultatų IFBB federacijai priklausanti G.Makūnaitė atsisako saldumynų, miltinių patiekalų, riebalų.

"Taip, vaikštau iš dalies nepasisotinusi, prieš varžybas labai noriu didesnio maisto kiekio ir būtinai – saldumynų: šokolado, torto. Saldumynų poreikį malšinu avižiniais blyneliais, saldikliais. Druskos atsisakau tik kelias dienas prieš varžybas, todėl tai nesudaro labai didelių nepatogumų. Vandenį riboju likus parai iki varžybų, – pasakojo Gerda. – Nėra labai sudėtinga, jei varžybos kitą dieną nenusikelia į vakarą. Vakare nuovargis būna nežmoniškas. Sudėtinga ne tik laikytis mitybos principų. Kartais trūksta jėgų ir treniruotėms, sportuoju dantis sukandusi, išsekusi."

Prakalbus apie nenatūralų grožį, kuriuo pastaruoju metu mėgsta puikuotis moterys, Gerda tikino, kad sporte ji kategoriškai nusistačiusi prieš cheminius preparatus. "Jie nesugrįžtamai bjauroja išvaizdą, veikia psichiškai. Bikinio kategorijoje juos vartoja tik silpnos moterys, nesugebančios savęs treniruotėse paspausti iki ašarų, – nukirto G.Makūnaitė. – Reikia perlipti per skausmo barjerą ir nereikės vartoti chemijos. Viskas įmanoma, jei daroma tinkamai."

Jaustis gražiai ir seksualiai, įsitikinusi Gerda, svarbu kiekvienai moteriai. "Nenatūralumas? – svartso ji. – Viskas gražu, kol vizualiai atrodo natūralu. O dėl implantų – neteigiu, kad tai natūralu. Bet jei nori siekti šios sporto šakos karjeros, implantai būtini dėl simetrijos ir fiziologijos. Tiesa, jei moteris susideda 700 g sveriančius balionus, tai – drastiška. Nebūtina kasdien vaikščioti su didžiule iškirpte, vakariniu makiažu, aukštakulniais ir perdėtai kurti nenatūralų įvaizdį."

Provokuojama, ar ne pernelyg sureikšmina kūną ir apleidžia sielą, Gerda šyptelėjo: "Kūno rengyba yra kūno menas, o kur menas – ten visada yra siela. Gyvenime visur yra pusiausvyra."


Šiame straipsnyje: fitnesassportaskūnasgrožis

NAUJAUSI KOMENTARAI

hmm

hmm portretas
Pastebėjau Tomai.

tomas

tomas portretas
grazi mergina..
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių