Pareigūnai Vilniuje aptiko kanapių laboratoriją

  • Teksto dydis:

Balandžio viduryje pareigūnai sulaikė du armėnų tautybės piliečius, kurie nuošaliame name augino narkotines medžiagas – kanapes.

Kaip pirmadienį pranešė Vilniaus policija, policijos pareigūnai identifikuotame name atliko kratą, kurios metu nuomojamame name buvo aptikta specialiai kanapių auginimui įrengta patalpa. Joje rasti ir paimti 32 suaugę kanapių augalai, specialūs šviestuvai, laistymo ir ventiliavimo priemonės. Taip pat rasta apie 300 gramų nuskintų ir jau paruoštų platinimui kanapių žiedų.

Vilniaus miesto apylinkės teismas konstatavo, kad abu asmenys yra trečiųjų šalių piliečiai, gimę Baltarusijoje. Priimtas sprendimas išsiųsti juos iš Lietuvos, tačiau jie ir toliau neteisėtai gyveno Lietuvoje.

 

 

Vyrams pareikšti įtarimai dėl neteisėto narkotinių ar psichotropinių medžiagų laikymo siekiant jas parduoti, taip pat dėl didelio kiekio kanapių auginimo. Už tai gali būti baudžiama laisvės atėmimu iki aštuonerių metų.

Įtariamiesiems skirta kardomoji priemonė – suėmimas 3 mėnesiams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
laboratorija tai vieta kur atliekami bandymai o nuotraukoje šiltamis su kanapėmis.

Laura Sabutytė bute augino kanapes, bet

Laura Sabutytė bute augino kanapes, bet portretas
Visi apsimetė, kad čia nieko tokio. Tiesiog daugiabutyje augino, plantaciją padarė viename kambaryje, kitame gyveno su narkmanu, viską sugalvojusiu. Čia Klaipėdoje. O paskui Karoso gatvėje prekybą narkotikų ir iš Respublikinės ligoninės išvogtų psichotropikų bei jos motinos surinktų ljnksmjnamųjų tablečių prekybos tašką padarė. Irgi kaimynai matė, suprato kas vyksta. Bet gal irgi padarė juos dozes pirko, kažkaip praslydo.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių