Patvirtinta faktais – „Maximoje“ pigiausių maisto prekių vidutinis krepšelis pigiausias 12 mėnesių

  • Teksto dydis:

Pastaruosius 12 mėnesių iš eilės pigiausiai apsipirkti šalies gyventojai galėjo prekybos tinklo „Maxima“ parduotuvėse. Šį faktą patvirtina kainas lyginančio nepriklausomo portalo „Pricer.lt“ atliktas tyrimas – „Maxima“ ir balandžio mėnesį siūlė pigiausių maisto prekių vidutinio krepšelio mažiausią kainą bei lyderystę šioje pozicijoje nepertraukiamai išlaikė ištisus metus. „Pricer.lt“ stebimų pigiausių maisto prekių vidutinio krepšelio kaina „Maximoje“ balandį siekė 55,65 Eur ir buvo 16,43 Eur mažesnė nei praėjusių metų balandį.

„Pricer.lt“ skelbiamą kainų reitingą galima rasti čia.

„Ištisus metus savo pirkėjams užtikrinome pigiausių maisto prekių vidutinio krepšelio mažiausią kainą ir tai įrodo objektyvi kainų analizė. Nuosekliai dirbame tam, kad nuolat palaikytume mažų kainų lygį ir užtikrintume savo pirkėjams galimybę sutaupyti. Iš to išlošia mūsų pirkėjai ir apie tai kalba tikri faktai, o ne skambūs reklaminiai šūkiai“, – sakė „Maximos“ Komunikacijos ir korporatyvinių ryšių departamento vadovė Indrė Trakimaitė-Šeškuvienė.

Anot „Maximos“ atstovės, užtikrinti pirkėjams galimybę apsipirkti sutaupant ir išlaikyti pigiausių maisto prekių vidutinio krepšelio mažiausią kainą itin konkurencingoje aplinkoje prekybos tinklui padeda nuoseklių veiksmų visuma.

„Maximos“ archyvo nuotr.

„Nuolat stebime situaciją rinkoje ir lyginame kainas kituose prekybos tinkluose – taip galime greitai prisitaikyti prie situacijos, prireikus reaguoti į kainas ir konkuruoti dėl pirkėjų dėmesio. Be to, reguliariai peržiūrime esamus ir nuolatos inicijuojame naujus veiksmus, kad pirkėjai sutaupytų dar daugiau, o patys galėtume dar labiau pasitempti ir paskatinti kitus rinkos dalyvius pasekti šiuo pavyzdžiu“, – sakė I. Trakimaitė-Šeškuvienė.

Palaikyti mažų kainų lygį prekybos tinklui pavyksta ne tik laimingomis savaitės kainomis ir pasiūlymais, specialiais kainų projektais kaip „Anekdotas, o ne kaina“, bet ir kasdien derantis su tiekėjais dėl pirkimo prekių kainų.

„Vien per praėjusius metus sumažinome apie pusės tūkstančio prekių įprastas kainas, o pirkėjai, įsigydami tokias prekes, pernai sutaupė apie 4,4 mln. eurų“, – skaičiavo I. Trakimaitė-Šeškuvienė ir pridūrė, kad kasdien apsipirkti mažomis kainomis prekybos tinkle pirkėjams padeda ir privačių prekės ženklų „Farm Milk“, „Extra Line“, „Pormet“, ir kt. maisto prekės už mažiausią kainą savo kategorijoje.

„Maximos“ archyvo nuotr.

Tai, kad pirkėjams svarbu sutaupyti ir šia galimybe jie aktyviai naudojasi, įrodo skaičiai – net 89 proc. „Maxima“ parduotuvėse apsilankančių pirkėjų kasdien į savo krepšelius deda prekes su nuolaida.

„Ačiū“ kortelė – dar daugiau galimybių sutaupyti

Išskirtinių naudų bei dar daugiau galimybių sutaupyti ištikimiems pirkėjams prekybos tinkle suteikia ir „Ačiū“ lojalumo kortelės naudų sistema – tai akcija „Su ačiū beveik už ačiū“, „Mažylių“ klubo pasiūlymai, „Maximos“ pinigų kaupimas ir galimybė jais padengti iki 99 proc. apsipirkimo sumos.

„Maximos“ archyvo nuotr.

„Kiekvieną dieną „Maximos“ parduotuvėse braukdami „Ačiū“ kortelę apsiperka apie 300 tūkst. pirkėjų. Tai mus įpareigoja nuolat peržiūrėti kortelės teikiamas naudas bei užtikrinti, kad jos pasiektų kuo platesnį mūsų pirkėjų ratą“, – pabaigai priduria I. Trakimaitė-Šeškuvienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

???

??? portretas
Ledlas rašo kad ju pigiausias krepš
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių