Premjerė neatmeta draudimo mokesčio idėjos

Grįžti į straipsnį

BOCIUS

BOCIUS portretas
kiek laiko tarrakone tyciosis is Lietuvos Gyventoju SV,Petrai Priglausk ,,,ACIU,,,,

laiko tik klausimas

laiko tik klausimas portretas
nu vokieciu prisikviete, tai tie cia kojas, kai apsils, tai pamokys situs musu sudmalius ukiskai gyvent

dar

dar portretas
Tai gal reikėtų pratęsti bankų solidarumo mokestį?

Kada atsibusime

Kada atsibusime portretas
Pražuvusi ministr.pirmininkė kuriai reikia valdyti valstybę galvojo ramiai prasėdės šlovės spinduliuose keturis metu ir štai kur mes nusiritome buchalterė jau pusmetis nepriima jokio sprendimo dėl valstybės gynybos. Visuomenė patys siūlo, nebegera darosi apie šios panelės svaičiojimus kurie niekaip nevirsta kūnu. Gerb.PIŠ ruskis stovi už vartų ar atsibusite kada nors, karas jau trečius metus pradėjo skaičiuoti, tai kiek dar reikės laukti jūsų sprendimo?

y

y portretas
BL kada tai baigsis , kada jiems bus gana ?! Tegul pasistato pinigu fabrikeli ir atsiknisa nuo musu , nieko kito neisgirsi , tik didinsim mokescius , rasim pinigu kompensacijom uz musu ( valdanciu ) padarytas klaidas kai nukencia verslas , ir vis stato pavizdziu kitas salis : va ten ir ten tokie mokesciai ir mums tokio reikia , tik nieko nesako , kad ten ir ten zmones ir uzdirba zymiai dagiau nei mes , tyli si.....nas suraukia ir tuo paciu rekia " mokescius pakelsim kompensacijom pinigu rasim " Isivaizduoju kas bus jei ju dabar valdanciu kandidatas ir per rinkimus laimes ?! Manau tada brolyti GALAS , didziajai visuomenes daliai ubago lazda garantuota .

ai

ai portretas
svarbu islaikytiniam beretnykui nieko netruksta

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Kremliaus šunauja pristigo ne tik keiksmų, bet ir idėjų bei pasiūlymų.

Viskas paprasta.pinigai rasti

Viskas paprasta.pinigai rasti portretas
Siūlyčiau apmokestinti valdančiosios daugumos elektoriatą ,nes jie juk isrinko tokią valržią ,jai pritaria ,tai ir susimokėti pritars....

Virgis

Virgis portretas
Susikiškit tą EUROPĄ su joje esančiais mokesčiais į ... tarp kelnaičių.

Robinhudo mokestis

Robinhudo mokestis portretas
po kiekvienu tiltu sliapiasi kariai. Iš pravažiuojančių atima viską ką tie turi.

vaje

vaje portretas
jei tokie biedni esam, tai ko visur kaisiojo pinigus, net kompensacijas dalijo ir atsiprasinejo.

Tai jau taip

Tai jau taip portretas
Tikrai galiu patikėt, kad ta asaba neatmeta jokio mokesčio idėjos. O štai už tuos mokesčius padaryt ką nors gero mokesčių mokėtojams - nė pro kur!

Kęstas

Kęstas portretas
Vištos Lietuvoje krenta nuo tvorų ir praranda plunksnas, sužinoję, kad Lietuvos jaunimas yra laimingiausias pasaulyje. Gyvena po asbestinio šiferio stogais, tupi prasmirdusiuose, musių nutupėtuose, lauko tualetuose, nieko nemoka ir nesugeba, bet laimingi, kaip papuasai. Kodėl? Savas š...das nesmirda. Be to, visur žmonės laimingesni, kai valdžioje yra jų išrinktieji. Šiam jaunimui patinka degtinę, kanapes ir kitokią narkomaniją ginanti, dirbti norinčius išstumianti, libkonservų valdžia. Lietuva tampa tinginių ir narkomanų rojumi. (Apie mokslą-studijas-ekonomiką)

Valstybinis reketas

Valstybinis reketas portretas
Mokesciai, baudos, akcizai, draudimai, rinkliavos, apmokestinimai ir tt... viska ka sugeba musu valdzia.Kitaip papildyti biudzeta reiktu smegeneliu, o su tuom problemike....

Ieško

Ieško portretas
Kiaulė ieško kaip.pavigt iš žmonių, bet ne kapitalistų verslų ir bankų

Kaunas

Kaunas portretas
Už šimonyte nebalsuosiu

Velniai \\\\\.../////

Velniai  \\\\\...///// portretas
Žemėje.

N

N portretas
Ir dar tokia briaunasi į prezidentus?visai tautą išparceliuotų,jau taip darbo žmogų nuskurdino,nuvarė.

Chi chi chi

Chi chi chi portretas
Lietuvos arklidės balsuos uZZZkumele.

¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯

¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯ portretas
Laikas apmokestinti,labiausiai Lietuvoje klestinčią religinę sektą-Romos katalikų bažnyčią!

Vėl

Vėl portretas
viskas ant mūsų galvų...

Senukas

Senukas portretas
turėtu mokestis kolaboravai sovietams buvai kgb komunistas koncervistas mokėk daugiau

KUR TAVO IR KUBILINIO ŠŪDO PAVOGTOS ALGOS IR PENSIJOS

KUR TAVO IR KUBILINIO ŠŪDO PAVOGTOS ALGOS IR PENSIJOS portretas
TVARTO ŠMARA, KADA ATIDUOSIT , BIOLOGINĖS ŠIUKŠLĖS VALSTYBĖS

>trumpai

>trumpai portretas
gal jūs beretės ir įsiveskit sau tokius mokesčius? Kodėl visą laiką taikot tik mums, didžiajam Lietuvos gyventojų skaičiui, o pačios tik į rentų, lengvatų ir papildomų finansavimų savo teroristams, pusę slystat? O kad jūs kiaurai permirkę buvusios tarybinės komunistinės sistemos egzistavimo smarve liudija šito VIENGUNGIŲ mokesčio siūlymas kuris grynai paimtas iš buvusių sssr laikų matricos

trumpai

trumpai portretas
manau,būtina atnaujinti VIENGUNGIŲ mokestį (visos jo sąlygos turėtų likti tos pačios kaip ir anksčiau ,nieko "tobulint " nereiktų). Labai gaivinančiai paveiktų kai kurių perkaitusias galveles,o ir ginybai (reiktų tik paskelbt,kad mokestis renkamas tikslinis , pvz. dronų armijai sukurt,o ne kariškių biurokratams ar pan. )

Nuomonė

Nuomonė portretas
Šimonito gražiai atrodytų tabaluodama Lukiškių aikštėje su visa landsberginių šaika. Jie jau nusipelnė to.

WTF?!

WTF?! portretas
Tegul apsimokestina savo propaguojamą fauną-narkomanus, narkotikų platintojus ir gamintojus,prostitutes ir kitus prekiaujančius savo antrais galais.Visi jie nemoka pvm.

Šlykštu skaityti prorusiškus komentarus šiame dienraštyje

Šlykštu skaityti prorusiškus komentarus šiame dienraštyje portretas
Atrodo ,kad Klaipėdoje susirinkęs didelis kremliaus gerbėjų ratas. Manyčiau ,kai nebeliks mokyklose rusų kalbos (mokyklų rusų kalba), tai jų sumažės. Dabar tiesiog plūste plūsta. Dirba savo bjaurų darbą. Tik nesuprantu ,ko tie, kurie iš anapus negauna algos, čia gyvena, jeigu jiems taip blogai. Nepriklausomybė stiprės tik tokių ,kaip Šimonytė dėka, todėl kremliniai labai stengsis dergti ją ir jos nuopelnus

atsikvošėkite

atsikvošėkite portretas
Leftistė, globalistė,neomarksistė naujosios LGBT ideologijos puoselėtoja ir globėja, pridariusi daug klaidų valstybės valdyme, susikompramitavusių ir apsivogusius ministrus tuoleruojanti ministrė pirmininkė.Toleransija garsėjanti slavams prileido šimtus tūkstančių slavų ir azijatų (išskyrus ukrainiečius) nederindama išvežė 36 milijonus eurų amerikos žydų asociacijai ir po viso to mes turime jai atleisti Šimonytei?

Uyt

Uyt portretas
Ta su ka nieko nežino tik mokesčiais apdėt

>i pagalba simonytei

>i pagalba simonytei portretas
manai jie tokie durni, nezino kas tie progresiniai mokesciai ir skaiciuot nemoka? pilnas seimas verslininku ir tokiu kurie is ju delno maitinasi prilindes, tai butu naivu galvot, kad jie save dar labiau mokesciais apsikraus. dabar visaip suks pautus kaip cia tuos ubagus nusmaugt kurie toliau palangos atostogaut nebuvo gyvenime isvaziave del finansiniu problemu. jau pakankamai apie sloikus, batu dezutes, vokelius ir cekucius prirasyta, kad suprast ant kokiu pamatu sita valstybe stovi

Tai bus saziningiausi rinkimai

Tai bus saziningiausi rinkimai portretas
Deka prileistu kacapu, visems uzteks balsu.

>Idomu

>Idomu portretas
Suklastos. Ne be reikalo vrk ir kt sustatė savo šeškus. Patys matot kaip akivaizdus nusikaltimas su e. parašais nuplaukė nesulaukęs nei šitos vrk nei prokurorų dėmesio

ramass

ramass portretas
Pamatai tą snukį žiniasklaidoje ir jau žinai - gero nelauk.

Tik tu

Tik tu portretas
vargše eik laukais - padarei viską ką galėjei kad būtų lietuviui kuo blogiau. Kuo daugiau draudimų ir mokesčių įvedinėjimų tai dabar net nesvajok kad tave normalūs žmonės ir toliau į valdžią rinks. Eik pas saviškius vagis į energetiką darbo kitiem metam prašyt - ten tau ir vieta.

Ekspertas

Ekspertas portretas
Vienas iš variantu,peržiureti ir priimti progresinius mokesčius.Pvz,Airija ,JK,Norvegija.

Idomu

Idomu portretas
Ar juos nesuklastojus rinkimų išrinks???)))

dar

dar  portretas
Estijoje ir Latvijoje pelno mokestis-20 proc., Lietuvoje-15 proc.

anu ,,,sovietiniu,,, laiku melzejos mentalitetas

anu ,,,sovietiniu,,, laiku melzejos mentalitetas  portretas
valstybingumo ismanymas buvo nepalyginamai aukstesnis uz siu dienu europedines buchalteres su aukstuoju issilavinimu mentaliteta , Tai aiskiai matosi vos pazvelgus y visu valdanciuju huntos valdziagyviu snukius.

jo

jo portretas
ne buhalterei valstybe valdyt

Į pagalbą premjerei Šimonytei

Į pagalbą premjerei Šimonytei portretas
Skaičiau, kad Vokietijoje pelno mokestis 30 proc. ( Lietuvoje 15 proc.) Vokietijoje metinės pajamos iki maždaug 10 tūkst. eurų berods neapmokestinamos pajamų mokesčiu, pajamos virš 10 tūkst. iki 56 tūlst. eurų per metus apmokestinamos 14 proc. ( Lietuvoje berods 20 proc.), pajamos virš 56 tūkst. per metus apmokestinamos 42 proc. ( Lietuvoje berods 27 proc., bet berods nebereikia mokėti sodros) GPM, metinės pajamos virš 260 tūkst.-45 proc.( Lietuvoje berods 32 proc., bet berods nebereikia mokėti sodros). Anglijoje metiniai dividendai iki 1 tūkst. svarų sterlingų neapmokestinami, po to mokestis progresiškai auga ir dideli metiniai dividendai apmokestinami 38,1 proc. Lietuvoje ir 1 tūkst. eurų ir 10 milijonų eurų metinių dividendų apmokestinami tuo pačiu 15 proc. tarifu.

bigcatwar

bigcatwar portretas
..kwailio mokestis...Gal pasprings..

Pasiūlymas ark****dantei

Pasiūlymas ark****dantei portretas
Tą įstatymą reikia priimti spalio 1 d. - savaitę prieš rinkimus.
Anonimas portretas
Taigi, Šimonyte, ar nepameni, kaip prie Kubiliaus vyriausybės įvedėte LAIKINAI tris procentus prie PVM nuo 18 iki 21. Taigi paimkite dabar tuos "laikinus" tris procentus nuo PVM ir nereiks sukti galvos iš kur gauti tuos milijonus gynybai.

NUOMONĖ

NUOMONĖ portretas
VISUR PIRMA, KUR REIKIA DRAUSTI IR BAUSTI, TAI JAU MATĖME PER COVIDO SUVARŽYMUS. PRIE NACIŲ BŪTŲ UOLI GESTAPININKĖ MANAU.

Rinkėjas

Rinkėjas  portretas
Kapliadantis transvestitas visai nuo proto nušoko

ekonomistas

ekonomistas portretas
Nepavydžiu premjerei. Visi prašo, reikalauja pinigų, o jų paimti galima tik padidinus mokesčius, nes pinigai ant medžių neauga kuriuos būtų galima tik surasti ir priskinti. O mokesčius didinti neleidžia visi tie kurie ir reikalauja daugiau pajamų. Daug kam reitingai svarbiau

pagalvojus

pagalvojus portretas
Konservatnykai dar neišnaudojo visų policinės valstybės priespaudos galimybių. Reikia įvesti BAUDŲ mokestį, gavai tris baudas - ketvirta nemokamai ir be eilės 100 e bauda.

banditų valdžia

banditų valdžia portretas
nustatė 1 cnt mokestį už maišelį. Bet pasirodo, tas 1 cnt pavirto į 5 cnt nes banditų valdžia įvedė inovacinę apvalinimo taisyklę - tam reikalui netgi yra inovacinė speciali boba valdžioje. Valdžios banditai dalinsis iš pensininkų pasiimtus 5 cnt su banditais, atimančiais ir suapvalinančiais uki 5 cnt. Bet speciali inovacinė boba žada naują inovaciją - padaryti banditams naują suapvalinimo taisyklę: suapvalinti 5 cnt inovaciškai į vieną ievrą

>Parodykite tą idiotą

>Parodykite tą idiotą portretas
Bartoševičius, skaistė, kubilius... ar ir kitus rodyt?

Panele

Panele portretas
energetika yra Valstybes suverenumo Garantas,tik kodel valstybe Energetikos nevaldo ,o kokie tai privatus lerekupai,kodel tuo neuzsiima Valstybe? Gal todel kad ten savi ja valdo melzdami Tauta ir valstybe ,kodel jie Valdo ???????

Parodykite tą idiotą

Parodykite tą idiotą portretas
Kuris už ją ruošiasi balsuoti!

ir ji

ir ji portretas
rimtai ketina būti mūsų prezidente? Ir yra tokių, kurie už ją balsuos?

KAIMAS

KAIMAS portretas
ant kiek buka mūsų valdžia, pirmiausia reikia ne naujus mokesčius įvedinėti, o peržiūrėti kaip yra taškomi pinigai , kiek ištaško Darbo birža, juokas ima , kai 55 metų gryną alkocholiką siunčia mokytis, paskaičiuokite kiek tai kainuoja, o kokia nauda iš to, jis nedirbo ir nedirba, ir kas keli metai jie vis mokosi, kiek bereikalingų institucijų prikurta, ar yra iš jų kokia nauda, nieko , Jei būtų sus stuburu , tai pirmiausia žiūrėtų kus mokesčiai nueina o ne naujus išgalvotų

nustokit vogti

nustokit vogti portretas
sako pinigų yra, tik šiai piš vadovaujamai šaikai smagiau kai jie pumpuojami į tek kur jiems reikia. Mūsų valstybė darosi panaši į knygoje Čipolino nuotykiai aprašytą. Tik nebūkime daržovės, mąstykim ir balsuokim už normalesnius, ne tautos skurdintojus. Beje, gynybos klausimu keliama isterija irgi įtartina, kvepia aferizmu ir tie 4 proc.

PIS,e ---vyk nax....j is lietuvos NATO

PIS,e ---vyk  nax....j is lietuvos NATO  portretas
vojakas , emigrantus , ir pristabdyk visa Lietuvos veika ES ...sudaryk tarptautines sutartis su kaimynais del geru draugisku santykiu ,bendradarbiavimo , prekybos , sumazink 90% biurokratiny valdziasnukiu ir ju sekreTarku aparata [ kuris ciulpia milijardus is biudzeto]--ir per akis uzteks lesu lietuvos kariuomenei augti , vystytis , ginkluotis ...nereikes nei tauta apiplesinet [ galesi net per puse sumazint visus mokescius--viskam uzteks pinigu]nei naujus mokescius ivedinet ir isradinet ,kaip tauyta apipisinet...

As

As portretas
Nepamirskit ikvepto oro mokescio ir baudu uz sugadinta ora kelnese....

prixvatinta

prixvatinta portretas
Valstybe ,o kur jos turtai, imones ir kitka ,neturi nieko Valstybe ir Tauta viskas prixvatinta ,valstybeei ir Tautai palikta tik pvm ir akcizas nes visa kita privatu ,tad tik mokesciu kelimas islaiko ,tad ar ilgai jie kils ? Valstybe isgelbes tik daug ko Nacionalizavimaspriesingu atvejiu ji bankrutuos ,lieka tik laiko klausimas Kada ,o jis arteja greitai ,deje per valdzias kururios 33 metus grobe viska .

tai kad

tai kad portretas
jis skersalenkė.

Turbūt patriotas

Turbūt patriotas portretas
Išimkit ta foto iš Kauno dienos.☺

Galerijos

Daugiau straipsnių