Prie reperio Drake‘o namų Toronte nušautas apsauginis

Kanados policija antradienį tyrė šaudynes, praėjusią naktį įvykusias netoli garsaus reperio Drake‘o namų prabangiame Toronto rajone.

Policijos inspektorius Paulas Krawczykas pranešė, kad į ligoninę atgabentas sunkiai sužeistas prie dainininko rūmų budėjęs apsauginis, kurį, kaip manoma, pašovė automobiliu privažiavę įtariamieji.

Šaudynės įvyko 2.09 val. (6.09 val. Grinvičo laiku), jas užfiksavo apsaugos kamera, kurios medžiaga kol kas nebuvo paviešinta.

Kai užpuolikai atidengė ugnį, apsauginis stovėjo prie paradinių rezidencijos vartų, žurnalistams pasakė P. Krawczykas.

„Negaliu patvirtinti, ar Drake‘as incidento metu buvo namie, bet galiu pasakyti, kad palaikome ryšį su jo komanda ir jie yra pasirengę mums padėti“, – pridūrė inspektorius.

Jo teigimu, įtariamieji paspruko automobiliu, tačiau jų apibūdinimas nepateikiamas.

Policija juostomis atitvėrė didžiąją rajono dalį. Priešais atlikėjo rūmus buvo matyti keletas nedidelių oranžinės spalvos žymeklių, greičiausiai žyminčių ant žemės nukritusias gilzes.

Tokiais hitais, kaip „God‘s Plan“ ir „Hotline Bling“ garsėjantis 37-erių Drake‘as pernai tapo daugiausiai uždirbančiu repo atlikėju pasaulyje.

Šiuo metu tarp jo ir Kendricko Lamaro yra kilusi nesantaika, abu reperiai įrašinėja kandžias ir didelio visuomenės dėmesio sulaukiančias dainas, kuriose koneveikia vienas kitą.

Hiphopo atlikėjų vaidai nėra naujiena – šis žanras nuo seno garsėja tuo, kad jo atlikėjai mėgsta girtis ir šiurkščiais žodžiais žeminti konkurentus.

Nėra jokių įrodymų, kad šios šaudynės būtų kaip nors susijusios su reperių kivirču.

Paklaustas apie Drake‘o ir Kendricko Lamaro nesantaiką, P. Krawczykas atsakė, jog jam apie ją yra žinoma, tačiau pridūrė, kad „tyrimas tik pradėtas ir šiuo metu nežinome jokių motyvų, todėl daugiau šio klausimo komentuoti negaliu“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių