Klaipėdoje – klubine kultūra alsuojantis vakarėlis „Jovani & friends“

  • Teksto dydis:

Industrinė Klaipėdos renginių erdvė „Renginių kombinatas“ kviečia visus, pasiilgusius klubinės kultūros ir kokybiškos elektroninės šokių muzikos garsų, į išskirtinį renginį. Gegužės 17 d. čia savo pasirodymą surengs vienas žinomiausių šokių muzikos kūrėjų Lietuvoje Jovani, kuriam scenoje talkins ir kiti garsūs šalies atlikėjai.

Vienas populiariausių šių dienų Lietuvos didžėjų ir muzikos prodiuserių Jovani Klaipėdoje žada surengti nepamirštamą klubinį vakarėlį su geriausiais lietuviškais ir pasauliniais šokių muzikos hitais.

Per „Jovani & friends“ koncertą Klaipėdoje kartu su Jovani scenoje pasirodys ir puikiai lietuviškos muzikos gerbėjams pažįstami atlikėjai Remis Retro bei Jurga Šeduikytė.

2023 metais Jovani kartu su reperiu Remiu Retro naujam gyvenimui prikėlė legendinį grupės „Karališka erdvė“ kūrinį „Iš lėto leidžiasi saulė“, kuris tapo viena labiausiai grojamų praėjusių metų Lietuvos radijo stočių dainų.

Jovani taip pat remiksavo ir Jurgos garsųjį hitą „Nebijok“, kuris sulaukė didelio jaunosios kartos susidomėjo, o šiam darbui teigiamų įvertinimų negailėjo ir tikri muzikos gurmanai.

Kaip teigia pats Jovani, gegužės 17 d. „Renginių kombinate“ publikos lauks ypatingas šokių muzikos vakarėlis, kokio klaipėdiečiai jau senokai nematė.

„Bent vienam vakarui norime Klaipėdoje įkurti geriausią naktinį klubą visoje Lietuvoje. Kiekvienas atėjęs gali tikėtis kokybiškiausių šokių muzikos garsų ir pasauline klubine kultūra alsuojančios atmosferos“, – teigė garsus šokių muzikos didžėjus ir prodiuseris.

Jovani (Jonas Nainys) yra vienas žymiausių šių dienų Lietuvos šokių muzikos didžėjų, muzikos prodiuserių bei radijo ir televizijos laidų vedėjų. 2020 m. Jovani pasirašė sutartį su pasauline muzikos įrašų kompanija „Warner Music“.

Justinas Jarutis, Jazzu, Jurga Šeduikytė, Donatas Montvydas, Jurijus Veklenko, Ieva Zasimauskaitė – tai tik keletas garsių atlikėjų, su kuriais Jovani bendradarbiavo kuriant populiarius radijo hitus.

Per pasirodymą Klaipėdoje publika turės galimybė išgirsti ir naujausią Jovani kurtą garsaus italų didžėjaus Gigi D'Agostino dainos „I‘ll fly with you“ „koverį“.

Be Jovani Klaipėdoje prie didžėjaus pulto taip pat stos ir patyręs didžėjus Rokkas bei pop muzikos atlikėja Senjasa, kuri šį kartą publikai taip pat demonstruos savo didžėjavimo įgūdžius.

„Jovani & friends“ vakarėlis „Renginių kombinate“ startuos gegužės 17 d. 22 val. Durys į renginį atidaromos 21.30 val. Sparčiai tirpstančius bilietus į renginį visi norintys gali įsigyti bilietų pardavimo platformoje „Bilietai.lt“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių