Lampėdžio paplūdimyje – užsieniečių antplūdis

Šilta gegužės pradžia nudžiugino saulės spindulių pasiilgusius kauniečius, o ypač mieste studijuojančius studentus iš užsienio. Termometro stulpeliui pakilus iki 24–25 laipsnių, jie patraukė į miesto paplūdimius.

Iš tiesų jau praėjusį sekmadienį, balandžio 28-ąją, buvo galima kaitintis saulėje. Tačiau tą dieną Panemunės paplūdimyje, esančiame už Trijų mergelių tilto, poilsiautojų buvo itin mažai. Kur kas daugiau mėgstančių pasideginti į šį paplūdimį atvyko gegužės 1-ąją.

„Gyvenu netoliese, M. Riomerio gatvėje. Tačiau praėjusią vasarą šiame paplūdimyje nesilankiau, nes buvo remontuojamas Trijų mergelių tiltas, kuriuo galima patekti į pliažą. Man tai nepatiko, nes tekdavo važiuoti į gerokai toliau nuo namų esančius paplūdimius.

Praėjusių metų gruodžio mėnesį darbai buvo baigti ir tiltu vėl galima vaikščioti. Todėl atšilus orui iš karto patraukiau į Panemunės paplūdimį“, – gegužės 1 d. portalui kauno.diena.lt sakė dažna pliažo lankytoja.

V. Kasperavičiaus nuotr.

Dalis Panemunėje besideginančių poilsiautojų kalbėjo rusiškai – paaiškėjo, kad tai dėl karo Ukrainoje į Lietuvą atvykę Ukrainos piliečiai.

Šiandien Kaune oras sušilo iki 25 laipsnių. Daugiausia žmonių susirinko didžiausiame ir populiariausiame Kauno paplūdimyje prie Lampėdžio ežero. Šiais metais tiek poilsiautojų sugužėjo pirmą kartą.

Tarp paplūdimio lankytojų dominavo jaunesni žmonės. Ypač daug buvo Kaune studijuojančių jaunuolių iš užsienio. Ilsėjosi bent trys didelės merginų ir vaikinų kompanijos.

V. Kasperavičiaus nuotr.

Užsieniečiai išsiskyrė garsia kalba ir tuo, kad drąsiai brido į vandenį. Iš kauniečių išsimaudyti Lampėdžio ežere išdrįso retas.

Šalia kempingo esančiame paplūdimyje nesimatė nė vieno apgirtusio poilsiautojo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

onute

onute portretas
Čia rašantis tas ananimas yra ukrainas parazitas per guglia išsivertes rašinėja Niekada lietuvoje nebuvo tokiu šiukšliu kaip ukrai tai rinktine parazitu tauta tai vienintele tauta per kara žmogiena ėdė chacholai yra istorijojen parašyta kaip kanibalai Visokie pas mus gyveno ir atvyksta turkai arabai negrai rusai net iš gvinėjos bet tokio šiukšlyno nebuvo žmonės gyveno ramiai vieni kitus gerbė labaI KULTURINGAI SAVE VEDĖ KITOS ŠALIU GYVENTOJEI PADYRBDAVO IŠVYGDAVO JOKIU VĖLIAVU GINKLU BANDITIZMO niekad nieko nepatyrėm kaip dabar kenčiam nuo invazijos chacholu banderu ukropu

to siaip

to siaip portretas
DURNELI nėra jokiu ukrainiečiu ukrainos kacapu Kiekvienas asilas kaip tu sukuria nesamone Skaityk istorija Buvo toks galvažudys Bandera kuris pas lenkus Katynėje išžudė tai lenku tragėdija k irviais pagaliais lopėtomis išžudė lenku vaikus senelius moteris tai antras galvažudys po stalino jis ukrainietis ir tasužimtas vietas visiems liepė vadint ukraina ir kalbėt ukainietiškai Jie taip ir liks banderom nes jau tu milijonu neliko Taišalis be kultūros be kalbos vienintelė garsenybė po Banderos Tarasas bulba riestais usais matyt mažai kuom skiriasinuo banderos Būtina juos gražinti zelei

Tam to kodėl

Tam to kodėl  portretas
Gal tu išpera varyk lauk iš lietuvos chacholskas nesusipratimas Labai teisingai pasrašėt kad jie kalba iškraipyta kalba bet jie ne žydai o banderu palikuonis kada neteko visko ir tėvinės kuri buvo Maskvos pakraštys ir rusu gražios tvarkingos visam pasaulyje kalbamos kalbos patapo tautu nekenčiami be kalbos be kultūros nieko nesugabanti sukurti valkataujantis taboras Kiek purvo jie atnešė i musu mažyte nuostabe šali lietuvaTodėl reikia stengtis kad jie keliautu i rusija namo ir baigtu vaidinti europiečius ar amerikonus nes tai tik zaraza apkrės kultūringas tautas
VISI KOMENTARAI 63

Galerijos

Daugiau straipsnių