Paskelbta neįprasta loterija: ar ryžtumėtės laimėti istorinį dvarą?

  • Teksto dydis:

Neįprasta loterija – galima išlošti prabangų dvarą Belgijoje. Istorinis namas, statytas XVIII a., 900 kvadratinių metrų ploto ir dar su baseinu kieme. Tereikia įsigyti bilietą už įkandamą kainą, bet yra vienas „bet“.

Prabangus dvaras, kur kadaise gyveno net Belgijos premjeras, parduodamas netradiciškai – per loteriją. Tai 900 kvadratinių metrų ploto rezidencija prie Mezo upės. Joje net keliolika miegamųjų, aštuoni vonios kambariai ir baseinas didžiuliame sklype. Griebtis lošimų sugalvojo pats dvaro šeimininkas, beje, jis – nekilnojamojo turto agentas. 

„Šį darbą dirbu 35-erius metus. Kilo noras padaryti ką nors kitaip, nes dirbti nekilnojamojo turto pardavėju – aistringas darbas, bet, manau, kad kaip ir bet kuriame darbe, kai jį dirbi taip ilgai, visada norisi naujovių“, – teigė savininkas Valère Duchenne.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

Norint išlošti dvarą, reikia įsigyti loterijos bilietą už dešimt eurų ir atsakyti į klausimus apie namo vertę. Pardavėjas uždėjo saugiklių – jei po trijų mėnesių nebus pasiekta minimali suma, savininkas pasilieka teisę šią loteriją atšaukti.  

„Atšaukus, loterijos dalyviai turės dvi galimybes: arba grąžinsiu pinigus už jų bilietą, arba pervesiu juos į ten, kur jie panorės“, – tikino savininkas. 

Bet gal kam ir pasiseks už dešimt eurų apsigyventi XVIII a. dvare.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Yra 2007

Yra 2007 portretas
Dariau tapaty tik legaliai
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių